Piše 24.06.2017

VIDEO: Volkswagen cure – Wörthersee 2017

Volkswagen i Wörthersee su možda nastali od spontanosti, ali se već dugo i stabilno vole, a kad smo kod ljubavi ostanimo u tom điru i predstavimo pokoju zaljubljenu djevojku.

Wörthersee Treffen iz ženskog ugla

Ljubavna priča Wolfsburga i Vrbskog jezera (kojeg ćemo, bez brige, nastaviti zvati Wörthersee) u Koruškoj je već stara stvar. Preko trideset godina stara stvar. Još tada su se neki ljubitelji Volkswagen Golf GTI priče odlučili susresti u Austriji i druženje koje im se tada toliko svidjelo preraslo je u nešto puno veće. Ukratko, u veliki godišnji događaj za kojeg sad svi znamo. Najveći susret Volkswagenovih fanova na svijetu je došao do toga da toliki deseci tisuća ljubitelja dolaze tamo svake godine, a dolaze također i mnogi drugi kako bi svijetu prenijeli djelić atmosfere gdje vladaju dominantna vozila susreta u svim bojama i oblicima.

neloša fotka još iz 2013.
jedna iz današnjih vremena

Ove godine su se održali susreti koji su bili deseti redom na kojima je VW predstavio svoj studijski model. Podsjetimo, još 2008. je predstavljen Golf GTI Performance, a 2016. su godine svi imali priliku vidjeti GTI od 400 KS. Prilika je iskorištena i svijet je na susretu ugledao novi VW Up GTI, koji je tim konceptom najavio i serijsku proizvodnju koja slijedi, a toga smo se nedavno dotaknuli ovdje. Pitoreskni grad Reifnitz domaćin je bio glavnog dijela događanja, a brojni obožavatelji su se morali pripremiti na parkiranja i štovanja (kako svojih, tako i tuđih) visoko ili umjereno modificiranih automobila.

ne pričamo o hostesama

No dobro, vratimo se samoj poanti teksta i naslovu koji se vrtio oko nekakvih cura. Priznajte, poslije toga ste pomislili na prizore slične slici iznad. Tko bi vas krivio, ali uozbiljimo se na trenutak. Sandra, Franzi, Ricarda i Carmen su djevojke koje bi izgledom mogle bez problema biti i prpošne hostese, ali su primarno štovateljice svojih automobila, kao i cijele marke. Tako su odabrale radije biti u garaži, a o njihovoj zaljubljenosti, samom početku zaraze i tome kako je do toga svega došlo i kako se razvijalo govore one same u videu na dnu teksta.

djelić kratkog videa

S ponosom pokazuju svoje pomno slagane i ulickane automobile i rado dijele informacije i savjete ostalim zaljubljenicima ako se zagledaju u njihove modificirane pokretnine. Čini se kako ništa u vezi svojih automobila nisu prepuštale slučaju. Cijenili vi navedeno ime ili ne, ovim djevojkama se mora priznati da su odlične. Bacite pogled na simpatični video i samo da dodamo: triput hura za fora prsten na ruci jedne protagonistice: