Uvjeti korištenja

UVJETI KORIŠTENJA PORTALA AUTOMOBILI.HR

Dobrodošli na portal Automobili.hr.

Automobili.hr omogućuje vam korištenje usluga i sadržaja svog portala koje je podložno niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge portala Automobili.hr.
Korištenjem portala korisnik prihvaća ove uvjete korištenja kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici korištenjem portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja te da su ih razumjeli u cijelosti.

AUTOMOBILI.HR PORTAL
Niti jedan dio portala Automobili.hr ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih. Portal Automobili.hr posjetiteljima u dobroj namjeri osigurava korištenje sadržaja portala.
Portal Automobili.hr sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja te linkova na vanjske stranice. Automobili.hr sadrže linkove na web stranice trećih osoba. Portal Automobili.hr linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan Portala. Sadržaj izvan portala koristite na vlastitu odgovornost.
Portal Automobili.hr nije odgovoran za sadržaj stranica oglašivača na ovoj web stranici, te ni za kakvu štetu nastalu reklamiranjem na njoj.
Portal Automobili.hr  sadržaje objavljuju u dobroj namjeri. Sve sadržaje portala Automobili.hr  koristite na vlastitu odgovornost i Automobili.hr ne mogu se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu njihovim korištenjem.

AUTORSKA PRAVA
Automobili.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na portalu Automobili.hr mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika i na njihovu vlastitu odgovornost uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.
Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava portala Automobili.hr i podložno je tužbi.
Portal Automobili.hr se odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje portala Automobili.hr za bilo koje radnje korisnika/posjetitelja uporabom ili zlouporabom sadržaja na portalu Autmobili.hr, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku/posjetitelju ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja portala Autmobili.hr.
Ukoliko smatrate da je portal Automobili.hr povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

SADRŽAJ
Stavovi izneseni u člancima, kolumnama i komentarima su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije Automobili.hr portala. Automobili.hr ne preuzima odgovornost vezano uz podatke, mišljenja i opise vožnji navedene u tekstovima. Sve testovi novih i rabljenih vozila izvedeni su od strane profesionalnih test-vozača i ne mogu se koristiti kao preporuka za način upotrebe opisanog automobila. Automobili.hr ne može se smatrati odgovornim za eventualne nezgode nastale pri izvođenju vožnje opisane u tekstovima na portalu. Testovi motornih vozila koja provodi redakcija Automobili.hr obavljeni su u kontroliranim uvjetima pri čemu nije narušena sigurnost ostalih sudionika u prometu. Fotografije objavljene u člancima vlasništvo su navedenih autora. Ukoliko je nečije autorsko pravo prekršeno, molim Vas da nas odmah kontaktirate te ćemo nakon razmatranja autorskih prava fotografiju ukloniti uz ispriku.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI
Automobili.hr štite privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri.
Automobili.hr se obavezuje da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobivene od korisnika tijekom korištenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

PROMJENE PRAVILA
Portal Automobili.hr zadržavaju pravo bez prethodne najave promijeniti ili modificirati Uvjete korištenja portala. Svaka promjena bit će objavljena na adresi Automobili.hr. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na portalu Automobili.hr smatra se da ste upoznati i suglasni s najnovijim pravilima.
Ova pravila su na snazi od srpnja, 2014. godine