Piše 04.01.2018

Daily Mail objavio video na kojem se izruguju kako se Hrvati parkiraju!

Daily Mail je jučer u ovo doba objavio snimku koja navodno pokazuje kako Hrvati ne znaju parkirati unutar dvije crte na parkingu, a ista je preko noći postala viralna i ostvarila preko 2200 shareova, i preko 1 milijun pregleda. Jesmo li toliko popularni ili toliko loši, prosudite sami!

Parkiranje u Hrvata

“Znate kak se furamo, lagano lagano,
Da li znate kako guramo, lagano lagano,
Da li fakat znaš kak brije škvadra iz Zagreba…”

Očito u DailyMail-u misle da znaju kako se “fura” škvadra iz (Zagreba) Hrvatske, iako na ovoj njihovoj snimci ne možemo sa sto postotnom sigurnošću tvrditi da se uopće radi o nekom od naših parkirališta, a nisu vidljive ni registracijske oznake na automobilima. Zanimljivo je to da autor videa nije ni u jednom trenu razmislio postoji li neko logično objašnjenje zašto “svi” u Hrvatskoj (na ovom parkiralištu) ovako parkiraju, već je kao iz topa sipao podrugljive komentare na svaki automobil koji se parkirao. Da se razumijemo mi smo prvi koji ističemo da se kod nas parkiraju kao idioti, što smo i nebrojeno puta objavljivali na našem portalu – Parking egoisti i bahati vozači – Hrvatska parkirališta, no da li je to i ovdje takav slučaj!?

Kako bi mnogi rekli: "Mi smo tu samo zbog komentara" #Hrvatska <3
Kako bi mnogi rekli: “Mi smo tu samo zbog komentara” #Hrvatska <3

Brojni komentari Hrvata na Facebooku opravdavaju ovakvo parkiranje, i objašnjavaju zašto do toga zapravo dolazi. Mi ćemo ovaj puta ostati po strani, i pustiti vas dragi čitatelji, da pogledate video (koji se nalazi nešto niže), sporno parkiranje i prosudite sami. Naravno ostavite nam svoj komentar na našoj službenoj Facebook stranici, ili ispunite anketu koja se nalazi ispod videa.

MOGLO BI VAS JOŠ ZANIMATI I OVO:

1. Parking egoisti i bahati vozači – Hrvatska parkirališta 01
2. Parking egoisti i bahati vozači – Hrvatska parkirališta 02
3. Vodič – kako najlakše savršeno bočno parkirati auto!
4. Bagerom na BMW, i to “samo” zbog nepropisnog parkiranja!
5. Zagreb: Nacrtali invalidsko parkirno mjesto okolo automobila i naplatili mu kaznu!

These drivers don’t care about parking lines 😂 😂These drivers don’t care about parking lines 😂😂

Posted by Daily Mail on Wednesday, 3 January 2018