Bagerom na BMW, i to “samo” zbog nepropisnog parkiranja!

Evo što e događa u Kini kad ne slušate, i ne poštujete pravila… Spomenut ćemo samo da priča uključuje novi BMW i Bager, pa možete samo zamisliti tko je izvukao deblji kraj!

bagrer protiv bmw.fw

Sjećate se našeg članka  Top 10 načina da „kaznite“ egoistu zbog nepropisno parkiranog vozila!? E pa ne znamo da li nas čitaju i u Kini ili ne, ali i njima je pukao film te su se odlučili pozabaviti s takvim bahatim vozačima i to na “malo” grub način. Pogledajte što su napravili za ovo nepropisno parkiranje!

Izgleda da u Kini imaju razinu tolerancije daleko manju nego u mi u Hrvatskoj, i da kad žele prenijeti poruku zaista ne biraju sredstva.

Naime ova dva nepropisno parkirana vozila – BMW E60 serije 5, i Jeep Compass nisu uklonjena s ovog gradilišta na način kako bi to inače očekivali s “paukom”, nego s onim što im se na licu mjesta našlo pri ruci, a to bi u ovom slučaju bio bager!

Ako ste bacili oko na naš tekst koji smo davno objavili, vidjet ćete (ili ćete se sjetiti) da nismo ni približno ovako nešto sugerirali nikome, i da nas je zaista iznenadila ovakva reakcija jer smo ispali “male bebe” prema ovome, no opet tko od nas ima bager pa da s njime pravimo reda, a i ruku na srce volimo mi aute i ne bi ovako nešto nikada nikome napravili, te se zalažemo da se kazni vozača i to višestruko ako treba, ali da se ne uništavaju automobili pa nisu oni krivi).

Voljeli bi čuti vaše komentare na ovaj video, pa nam na našoj Facebook stranici napišite:
Što mislite da li je ovo opravdana reakcija, i što bi napravili da nađete svoj auto ovako uništen!?