Piše 21.03.2017

AC Baumgartner, najbolji ovlašteni BMW servis u Hrvatskoj

Tu me cijene, tu kupujem! Iako je ovo slogan popularne drogerije započeli smo tekst s njime, jer nam je dosta auto kuća i servisa gdje se ne osjećamo upravo tako. Tim više  je Auto centar Baumgartner ugodno osvježenje za nas, ali i naš automobil – Evo što nas je to točno kod njih oduševilo i zašto ćemo se ponovo vratiti u ovaj ovlašteni BMW servis!

AC Baumgartner - Sve za vaš BMW!
AC Baumgartner – Sve za vaš BMW!

Kad dođe vrijeme da svog limenog ljubimca odvedete bilo na servis, bilo na preventivni pregled, koliko god bi svi zapravo voljeli ići u ovlašteni servis tu obično počinju dileme koje se vežu za dva pitanja: hoće li me financijski “oderati” u ovlaštenom servisu, i ukoliko ne odem tamo, hoće li neki “kvartovski majstor” napraviti kvalitetan posao ili ne. Što se tiče BMW-a mi više nemamo takvih dilema jer smo otkrili ovlašteni BMW servis Baumgartner koji nas je oduševio prvenstveno svojom kvalitetom usluge, cijenom i ljubaznošću (što nam je na žalost zbog iskustva u drugim servisima novi doživljaj).

Ako brinete za svoj BMW kontaktirajte Baumgartner servis
Ako brinete za svoj BMW kontaktirajte Baumgartner servis

PRVI KONTAKT:

Za početak, sve što vi trebate napraviti je kontaktirati ih na ovaj broj telefona, ili putem ove mail adrese i dati im dva podatka, a to su: Broj šasije vozila i prijeđenu kilometražu vozila – i to je to. Na osnovu te dvije informacije oni već znaju kakav tip redovnog servisa je potreban vašem automobilu, pri čemu napominjemo ako imate Servisni paket BMW Service Inclusive tada je redovni servis za vas besplatan!

Service Inclusive
Service Inclusive

BESPLATAN SERVIS – BMW SERVICE INCLUSIVE:

Što je to, servisni paket “Service Inclusive”? Od 1. srpnja 2013. godine s kupnjom novog BMW vozila dobivate servisni paket koji uključuje pet godina besplatnog redovitog održavanja. Servisni paket BMW Service Inclusive traje 5 godina ili 100.000 km (ovisi što prije nastupi), a sadrži sljedeće:

1. Zamjena ulja s filtrom za ulje
2. Servis / zamjena filtra zraka, filtra goriva i mikrofiltra
3. Servis / zamjena svjećica
4. Servis tekućine za kočnice
5. Servisna provjera vozila sukladno propisanom redovitom održavanju.

LOKACIJA:

Nakon što ste dogovorili termin u servisu, potrebno je sjesti u automobil i dovesti ga na servis. Srećom AC Baumgartner se nalazi nedaleko Zagreba, pa će vam do njih trebati nešto manje od sat vremena vožnje do odredišta – ulica Braće Graner 2, Čakovec.

Neočekivani gastro doživljaj u središtu Čakovca

GASTRO DOŽIVLJAJ:

Pošto ste svoj automobil ostavili u sigurnim rukama ovlaštenih servisera, netko od djelatnika odvesti će vas u centar Čakovca, kako bi mogli najbolje iskoristiti vrijeme, te osim “turističkih savjeta” što vam je “obavezno” posjetiti u Čakovcu, dobiti ćete i izvrsne preporuke restorana gdje možete fino pojesti, što smo i učinili (i ugodno se iznenadili neočekivanom gastro doživljaju). Naravno ne moramo vam ni naglašavati, kako su nas ubrzo djelatnici AC Baumgartnera kontaktirali i došli po nas, kako bi imali osiguran prijevoz – zaista kompletna usluga uz koju se osjećate baš onako kako bi se trebao osjećati vlasnik jednog BMW-a.

Raspitajte se za dodatne popuste
Raspitajte se za dodatne popuste

CIJENE I POSEBNE PONUDE:

Pošto ne možemo u ovaj tekst staviti kompletan cjenik, reći ćemo vam samo ono najbitnije – nas je servis s troškovima putovanja ispao jeftinije nego da smo ga obavili u centru Zagreba. No najpametnije je da se sami uvjerite u našu tvrdnju slanjem upita na neki od njihovih kontakata: na ovaj broj telefona, ili putem ove mail adrese.

Također BMW servis Baumgartner odobrava dodatne popuste na sve ugrađene dijelove i rad uz jamstvo od dvije godine, ovisno o starosti vašeg BMW automobila. Tako je za automobile starije od:

4 godine = popust 5% na dijelove i 10% na uslugu
5 godina = popust 10% na dijelove i 15% na uslugu
6 godina = popust 15% na dijelove i 20% na uslugu
10 godina = popust 15% na dijelove i 33% na uslugu

Za više informacija o popustima, gotovinskom i kartičnom plaćanju kliknite na ovaj link ovdje.

Što se tiče samog servisa ovdje završava jedno naše pozitivno iskustvo, koje će se vjerujemo pretvoriti u dugoročnu suradnju ovlaštenog servisa i zadovoljnog klijenta. Ako bi željeli i sami iskusiti ovakav tretman imate našu toplu preporuku da ih kontaktirate, a ako nemate automobil, ili razmišljate o kupnji jednog, iznenadili smo se jer nam i tu Auto centar Baumgartner ima itekako što za ponuditi!

Auto centar Baumgartner
Prodajni salon Auto centra Baumgartner

UVOZ I PRODAJA PREMIUM SELECTION VOZILA IZ EU:

Ako razmišljate o kupnji BMW-a, ili o njegovom uvozu iz Europske unije, olakšajte si mukotrpnu pretragu i prepustite to uhodanim profesionalcima – pitate se zašto?
Osim što ovdje vrše uvoz vozila, oni imaju mogućnost uvida u trenutačno stanje kompletne ponude automobila kod svih ovlaštenih BMW distributera, te putem sustava koji im omogućava jednostavno pretraživanje ponude u tren oka mogu pronaći automobil koji zadovoljava vaše postavljene kriterije. Cijena takvog automobila koju dobijete u Baumgartneru je za vas krajnja (dakle s troškovima uvoza, špedicijom i svime ostalim)…

Ako pak iz nekog vama poznatog razloga niste spremni na opciju uvoza automobila iz EU, ili vam se samo žuri s kupovinom novog automobila u Čakovcu imaju modele koje možete kupiti na licu mjesta, a ponudu tih vozila možete pogledati kod njih u salonu, ili online na ovom linku.

Jedna jako bitna stavka koju nikako trebate uzeti u obzir, je ako kupujete automobil kojem je isteklo tvorničko jamstvo, Auto centar Baumgartner vam daje svoju garanciju / jamstvo u trajanju od godine dana.