Piše 11.02.2018

Koji bi automobil kupili za 1000 eura?

Nedjeljno popodne kao da je stvoreno za odmaranje poslije obiteljskog ručka, i čašicu razgovora, o čemu drugome no o automobilima? Stoga vam postavljamo pitanje koji bi vaš odabir automobila bio da imate na raspolaganju samo 1000 eura!? (Odgovore očekujemo na našoj Facebook stranici).

Koji auto bi kupili za 1000 €
Koji auto bi kupili za 1000 €

Kad smo već spomenuli kupovinu automobila, pod pretpostavkom da u džepu imamo na raspolaganju 1000 eura, logično bi bilo postaviti pitanje koji automobil je najbolja kupovina za tu svotu!?

Za razliku ostatka svijeta, takvo pitanje bi se kod nas protumačilo kao taktičko zbunjivanje ili neko trik pitanje, jer na ovim prostorima još uvijek živi legenda kako je Golf 2 najbolji auto. Da preciziram mišljenje je kako je najbolje da se radi o diesel-u, te da postoji samo jedan auto koji je bolji od njega, a to je Golf 2 turbo diesel.

Volkswagen-ov promo materijal za Golf 2

Ako kojim slučajem spadate u onaj mali postotak ljudi koji uopće pomišljaju na neko drugo vozilo, pogledajte što se sve može kupiti za tisuću eura. Uz malo truda na oglasnicima se mogu pronaći modeli poput: Alfa Romeo 145, Honda civic, BMW 3, Fiat Coupe, Ford Mondeo, Renault Laguna, Peugeot 406, pa čak i Golf MK 3… Ali što će nam trojka, četvorka, petica… kad je dvojka najbolja!?

Naravno to ne tvrdimo mi, već ovaj mladić iz Sarajeva koji nas je inspirirao za ovu temu, te nakon što smo pogledali njegovu izjavu na YouTube-u odlučili smo je podijeliti s vama, (te vam uputiti identično pitanje) jer koliko god u ovim riječima možda i nema previše logike ima onog nečeg drugog, a to je ljubav prema određenom proizvođaču i modelu automobila.

Kako smo svi mi u nekom periodu svog života bili (ili još uvijek jesmo) fascinirani pojedinim automobilom, ova izjava nam je vrlo simpatična, čak bi se usudili reći da uspijevamo pronaći i neku logiku u svemu tome bez obzira na to o kojem modelu se tu radilo…

U nastavku pogledajte video koji na smiješan način prikazuje kako bi izgledala kupoprodaja Golf dvojke (primjenjivo na sve automobile), kad bi prodavači bili iskreni prema svojim kupcima…