Najčitaniji auto portal u hrvatskoj - 300.000 čitatelja mjesečno

POWERED BY 1KLIK.HR

VIDEO: Vozač divljao pa naljutio najjaču ženu Sibira

Vozač ispred jednog trgovačkog centra u Irkutsku je na teži način doznao kako je to kad se naljuti na njega sibirska snagatorica koja vuče tramvaje i kamione. Samo u Rusiji.

Meanwhile in Russia

Prizor jedne bizarne „otmice“ šokirao je posjetitelje jednog trgovačkog centra u ruskom Irkutsku, a i mnoge druge poslije svega na internetu. Snimka žene koja izvlači iz automobila muškarca, nosi ga na ramenu i ubacuje ga u svoj prtljažnik postala je viralna. Svejedno, ono što je prethodilo tom fizičkom obračunu, tvrde očevici, dobro objašnjava cijeli čudnovati događaj, no krenimo ispočetka da upoznamo protagonisticu kratka fitilja.

Upoznajmo malo Oksanu. Ili ne?

Oksana Kosheleva iz dalekog sibirskog Irkutska teži 79 kilograma, a svijet je saznao za njeno ime kad je prije nekoliko godina pet metara vukla 17 tona „lagan“ tramvaj. Radila je to pomoću užeta za koje je bila zavezana. Objasnila je medijima tada da joj je za taj podvig najvažnije bilo emotivno stanje. Poručila je da se uspjeh krije u odnosu nas prema podvigu i da si moramo postaviti pitanje treba li nam to ili ne. Ako nam to ne treba, nećemo ni uspjeti u nekom izazovu. Eto, da znate. Oksana Kosheleva je inače u Sibiru prvakinja u dizanju utega i tepaju joj nadimkom „Iron Lady“.

malo povući pokoju tonicu..

“Pripremala sam se na to da pomaknem avion, ali sam ipak završila s tramvajem. U stvari i nije bilo tako teško. Trebalo je trajati duže. Narednog puta bit će to duže”, rekla je Kosheleva. Svejedno, prije aviona planira pomaknuti i neko vojno vozilo, no nismo upućeni u detalje oko toga. Ono što se pouzdano zna jest to da joj je cilj vući 20 tona težak avion i tim načinom ući u Guinnessovu knjigu rekorda.
A sad onaj bitniji dio. Onaj na parkiralištu ispred trgovačkog centra kad je Oksana imala bliski susret s drugim vozačem u čijoj se koži ne biste voljeli naći. Naime, nakon što je primijetila da se jedan nesmotreni vozač pokušao ubacivanjem parkirati ispred nje, Oksana je reagirala tako da ga je izvukla (doslovno, a ne figurativno) iz njegovog automobila i onda jednostavno na sebi prebačenog odnijela do svog vozila gdje ga je ubacila u prtljažnik poput kakve vreće krumpira. Prije samog „show programa“ se Oksanu moglo čuti da viče: „Nauči parkirati, ima posvuda djece!“

Ako budete išli u Irkutsk znate da se ne smijete glupirati s autom

Očevici kažu da je nesretnika vozila stotinjak metara prije nego ga je pustila, ili bolje rečeno, izbacila iz svog automobila. Snimka je dospjela pred oči javnosti tako što su prijatelji nesretnog vozača zapravo snimali njegove vozačke sposobnosti i umijeće parkiranja. Očito nisu previše računali s tim da bi se u cijeloj priči mogla pojaviti snažna Oksana i osujetiti cijeli podvig. „Inače nisam nimalo ratoborna u prometu, ali ovaj čovjek mi je stvarno podigao živac. Bili smo na parkiralištu šoping centra. Djeca su bila posvuda… Uz to, počeo je raspravljati sa mnom…“, rekla je Oksana lokalnoj televizijskoj stanici te naglasila da nije imala nikakvu namjeru premlatiti ga, nego jednostavno ga naučiti lekciju.

otmica usred bijela dana

Uz sve to, Iron Lady Oksana je prepoznala  dotičnog posramljenog vozača jer zajedno posjećuju istu teretanu, a to je potvrdio i sam vozač koji je medijima rekao kako upravo iz tog razloga (poznanstva) nije htio pružati otpor. Razlog svega toga nije bilo puko ubacivanje pred Oksanin auto, nego što se dotični, kažu, prilično neprilično ponašao „pod ručnom“ izvodeći kojekakva manevriranja.
Diljem bespuća interneta je sve više onih koji sumnjaju u autentičnost snimke, a vi prosudite sami je li spontana ili odglumljena: