Piše 04.02.2018

TOP 5 sramotnih pokušaja driftanja po snijegu koja su loše završila!

Iako smo ove godine imali kalifornijski Božić, konačno smo u Novoj godini dočekali i taj snijeg. Za većinu ljudi snijeg je asocijacija s kaotičnim prometom, nervozom i gužvama. No, postoje i oni koji kao i mi, potraže prazno parkiralište kako bi se malo zabavili sa svojim automobilom. Takvima preporučujemo da pogledaju ove snimke i vide kako to NE treba raditi.

Drift po snijegu za brojne predstavlja zimsku idilu
Drift po snijegu za brojne predstavlja zimsku idilu

5. Glupost je neuništiva, no branik je itekako…

Možda je ekipa iz DailyDrivenExotics, navikla na svakodnevno “gaženja” super-automobila, no zaista nije bilo potrebe da doslovno zgaze neke dijelove ovog nekad prelijepo Lamborghini Huracana. Pogotovo kad se radi o modificiranim dijelovima tvrtke Vorsteiner. Ako imate slabo srce, bolje preskočite ovaj video…

4. Oh shit oh shit oh shit

Ova snimka ne prikazuje najbolje što se dogodilo, ali ako je vjerovati njezinom opisu Nissan GT-R udario je u rub nogostupa nakon čega je nastavio s driftanjem. „Oh shit oh shit oh shit“ u pozadini daje naslutiti da udarac nije bio baš bezazlen.

3. Ravno u stup

Znate ono kada niste u kontroli, bespomoćni ste i možete se samo nadati da neće biti gadan udarac? Tako se osjećao vozač ovog Subarua koji je na praznom parkiralištu uspio pogoditi jedan od stupova rasvjete.

2. Sve što je dobro kratko traje

Ovako otprilike izgleda raj za sve željne malo snježne zabave na četiri kotača. Prazna zaleđena cesta, zalazak sunca i stari Volvo 940 sa stražnjim pogonom. No, kao što ponekad djeci bude toliko zabavno u igri da na kraju netko jednostavno mora plakati, tako i ovo nije završilo baš najbolje. Ali moglo je biti i gore budući da je malo nedostajalo da vozač udari u stablo.

1. Ovo je jednostavno opasno

Prethodni primjeri nastali su u relativno sigurnoj okolini, no ovaj klasik nastao je na mjestu gdje je netko mogao nastradati, što definitivno ne podržavamo. Žrtva je, srećom, bio samo novi novcati Audi S5 koji je nakon dugog drifta završio točno u autobusnoj stanici. Dobro došlo vozaču koji će se kući vraćati autobusom, jer je automobil slupao.