Trikovi kako se zauvijek riješiti zamagljenih prozora u autu!

Kratko i jasno – dva trika uz koje će vam zamagljena stakla na automobilu biti stvar prošlosti – evo kako to postići!

Zamagljeno staklo, i tretirana druga polovica koja se nije zamaglila
Zamagljeno staklo, i tretirana druga polovica koja se nije zamaglila

Ako ste pomislili da se ovdje radi o nekim skupim proizvodima koji će vam pomoći da se vaša auto stakla ne magle, prevarili ste se! Ovdje se radi o jednostavnom triku kako se možete riješiti zamagljenih prozora i to samo sa stvarima koje ovako i onako već imate kod kuće.

YouTuber CrisFix napravio je usporedni test s 5 različite stvari i otkrio nam koja od njih najbolje sprječava magljenje. Prozor je tretirao s vjerovali ili ne krumpirom, šamponom za djecu, antibakterijskim gelom za dezinfekciju i pjenom za brijanje, te ih usporedio sa specijaliziranim sredstvom RainX protiv magljenja i dokazao da je obična pjena za brijanje najbolja za ovu svrhu!

Pogledajte kako je napravio ovaj test i uvjerite se i sami:

Ako nas redovno pratite možda će te se prisjetiti jednog od ovih trikova, o kojem smo pisali prošle godine. Da radi se o silikonskom pijesku za mačji WC kojeg je potrebno nasipati u čarapu i staviti u automobil. Kako taj gel skuplja na sebe vlagu, ista se neće pojavljivati na prozorima (što mi zovemo magljenjem). Detaljne upute korak po korak, kako točno ovo možete napraviti PROČITAJTE OVDJE.