Piše 28.11.2016

Wanksy – Umjetnik koji je pronašao način kako natjerati nadležne da poprave rupe na cesti za manje od 48 sati!

Iako nam je Banksy najomiljeniji street artist, upravo nam je za oko zapeo Wanksy, kojeg ćemo itekako pratiti – doduše ne zbog njegove kreativnosti, već zbog dovitljivosti i načina kojim je uspio natjerati grad na saniranje rupa na cesti koje jednako mrzimo kao i on. Evo kako mu to polazi za rukom i to za manje od 48 sati.

Svi ćemo se vjerujem složiti oko toga da su rupe na cesti velika opasnost i da nam svima idu na živce. Također svatko od nas zna za bar par takvih rupa koje svakodnevno pokušavamo izbjeći bilo automobilom, motorom, biciklom ili nekom drugim prijevoznim sredstvom. Kako rupe u našim cestama opstaju jako dugo, u prijevodu ne saniraju se brzo kako bi trebale (ili uopće), a nove se stvaraju taj problem postaje sve veći i veći.

Identičan problem mučio je i našeg junaka ove priče – ulični umjetnik pod imenom “Wanksy“ koji se dosjetio genijalnom rješenju kako će natjerati grad da popravi oštećenja i udarne rupe na cestama. Kako i sam kaže on ih samo označava i skreće pozornost na njih, a za oblik penisa se odlučio iz prostog razloga jer smatra kako “ništa tako dobro ne popuni veliku rupu, kao veliki penis.”