OPREZ: Sutra se zatvaraju brojne prometnice, a javni prijevoz odvijat će se prema posebnom rasporedu!

Zagreb će u nedjelju biti prometno blokiran! No ako trebate u grad a ne želite to odraditi trčeći sa startnim brojem, donosimo vam alternativne pravce kuda se možete, a kuda se nećete moći kretati vozilom.

Na 26. Zagrebački Maraton prijavilo se više od 7000 trkača, pa ovakvi prozori neće biti rijetkost.
Na 26. Zagrebački Maraton prijavilo se više od 7000 trkača, pa ovakvi prozori neće biti rijetkost.

U organizaciji Zagrebačkog atletskog saveza, u nedjelju, 8. listopada 2017., od 10 do 15.30 sati, održat će se 26. Zagrebački maraton koji će osiguravati policijski službenici PU zagrebačke.

Zbog održavanja utrke, u nedjelju, 8. listopada 2017., od 9 do 15.30 sati za promet će biti zatvorene sljedeće prometnice:

Ilica, od Selske do Trga bana J. Jelačića – Trg bana J. Jelačića – Jurišićeva ul. – Trg hrvatskih velikana – Martićeva, od Trga hrvatskih velikana – Draškovićeva od Đorđićeve do Vlaške  ulice, – Vlaška ulica, Maksimirska cesta, Ulica Dubrava, od Avenije Gojka Šuška do II. Poljanica, -Europski trg.

U navedeno vrijeme obustavit će se tramvajski promet na cijeloj trasi maratona. Javni prijevoz (autobusni i tramvajski promet) odvijat će se prema posebnom rasporedu ZET-a.

Karte Zagrebačkih cesta s privremenom prometnom regulacijom s blokadama prometa i obilaznim smjerovima u Dubravi možete pogledati na slikama.

Maraton obilasci Dubrava
Maraton obilasci Dubrava