A sad, nešto sasvim drugačije – POLICIJA nas zove u pomoć!

Hrvatska policija najavljuje veliku akciju, i poziva sve građane da im pomognu – evo o čemu se točno radi!

A sad, nešto sasvim drugačije - Policija treba vašu pomoć da zaustavi vozače koji voze prekomjernom brzinom... (foto ilustracija)
A sad, nešto sasvim drugačije – Policija treba vašu pomoć da zaustavi vozače koji voze prekomjernom brzinom…

Pročitavši ovakav naslov možda ste se sjetili nekih od svevremenskih filmskih klasika “A sad, nešto sasvim drugačije” (And Now for Something Completely Different iz 1971.) britanske komičarske grupe Monty Python, i to je sasvim logična asocijacija, jer smo navikli da poziv upomoć ide obrnutim smjerom. No ako ste se unaprijed ponadali, ne nećete moći skupa s policijom patrolirati i hvatati kriminalce – ipak se ovdje ne radi o Policijskoj Akademiji 4 – Građani pozornici (Citizens on Patrol iz 1987.), no policija zaista ovog puta traži pomoć građana.

policija MPFC

Kako će se u srijedu, 18. listopada 2017., na području cijele Republike Hrvatske provoditi pojačani 24-satni nadzor brzine kretanja vozila, policija vas poziva da im dojavite lokaciju na kojoj želite da se nadzire brzina.
Dakle ako želite da 18.10. policija dođe hvatati one koji prebrzo voze, trebate im poslati željenu lokaciju na mail: zagrebacka@policija.hr

ŽELITE LI NEŠTO PROMIJENITI – REAGIRAJTE…

BONUS “NASUMIČNI” VIDEO – SAMO ZA ONE NAJBRŽE NA GASU…