Piše 06.02.2018

VIDEO: Naoružana policija uletjela Hondašu u garažu jer su mislili da je pucao iz kalašnjikova!

Inače smo ovakve teme naviknuli čitati na stranicama genijalnog News-Bar-a, no ovdje se ne radi o nikakvoj šali već o tragikomičnom slijedu okolnosti koje su rezultirale upadanjem naoružane policije do zuba u lokalnu garažu i to sve pod sumnjam da je vlasnik pucao iz vatrenog oružja.

OBAVEZNO POJAČAJTE ZVUK!

💥

Sigurno ste prisustvovali barem jednom od evenata na kojem se našao netko tko je privlačio pozornost turiranjem, ili pucanjem iz auspuha. Iako se obično Hondaši vesele takvim stvarima, ne treba generalizirati i uperiti prstom samo u određenu skupinu ljubitelja japanskih vozila (pa napominjemo da usmjeren protiv nikoga), jer iz iskustva znamo da apsolutno svi vole “tešku artiljeriju” bez obzira na to koji automobil voze.

Igrom slučaja u ovom video glavni akter je upravo Hondaš koji si je ispred svoje garaže malo dao oduška, i demonstrirao što to njegova Integra može, no nije ni slutio da “nedaleko” patroliraju dvojca policajaca koji su pozvali pojačanje jer su bili uvjereni da netko puca iz automatske puške. U mehaničarsku radnju sjurila se horda naoružane policije koja je (samo radila svoj posao), tražila oružje, dok im je “mehaničar” pokušavao objasniti da tu nema nikakvog oružja, te da je došlo do očite zabune. Policija mu je objasnila kako su došli po pozivu svojih kolega koji su čuli pucnjavu te da im bolje kaže gdje je oružje, no mehaničar im je pokušao objasniti da su oni očito čuli pucanje iz njegovog automobila, što mu nitko nije vjerovao jer kako kaže dotični policajac: “može li tvoj automobil napraviti to 30 puta za redom bum bum bum bum bum..?”, na potvrdan odgovor mehaničara policija je i dalje ostala skeptična, ali tu se umiješao i drugi policajac koji je zahtijevao da upali automobil i da demonstrira svoju tvrdnju, jer to nije moguće i želi da prestane pričati i da mu dokaže to što tvrdi.

Što je bilo dalje, prepustit ćemo da sami otkrijete u ovom urnebesnom videu koji nam je zaista uljepšao dan zahvaljujuči “launch controlu”, i sumnjičavoj policiji…