Piše 24.01.2018

VIDEO: Bilo kako bilo, danas razvaljujemo Francuze!

Europsko prvenstvo u rukometu je danas jedna od glavnih tema dana, pa smo odlučili (bez obzira na ishod ključne utakmice), danas pod svaku cijenu gledati nekakvo “razvaljivanje Francuza”…

Razvaljivanje Francuza - Renault 5
Razvaljivanje Francuza – Renault 5

Kako koeficijent na pobjedu Hrvatske iznosi 2.10, a na Francusku 2.15 nismo se htjeli previše kockati s rukometom, te smo se odlučili za razvaljivanje Francuza na domaćem terenu, na naš način – Automobilima.

Kako mi zapravo nemamo apsolutno ništa protiv bilo koje konkretne marke koja nam stiže iz Francuske, nismo mogli biti nepravedni te smo se odlučili jednako posvetiti svim francuskim proizvođačima automobila: Citroënu, Peugeotu i Renaultu – od svakog po jedan, odnosno za svaki gol razlike koji nam je potreban.

Očigledno je da djevojke s kanala "Girls Vs Cars" navijaju za Kauboje!
Očigledno je da djevojke s kanala “Girls Vs Cars” navijaju za  naše Kauboje!

Vjerovali ili ne, postoji cijela web stranica posvećena “razvaljivanju” automobila. Dotična stranica također ima i svoj istoimeni “Girls Vs Cars” kanal na društvenoj mreži YouTube (odnosno Le YouTube, na francuskom), na kojem objavljuju trailere za svoje video uratke, koje inače prodaju (ovaj dio nam je malo bizaran, pa ćemo se sigurno u skorijoj budućnosti malo detaljnije dotaknuti te tematike).

U njihovu obranu imamo samo dodati kako su za vrijeme snimanja videa svi automobili stradali, ali su djevojke razvaljivale isključivo automobile s autootpada, koji se više ne mogu koristiti u prometu. Pa ako to ikoga tješi…

U znak podrške Kaubojima pogledajte: Razvaljivanje Francuza na nešto drugačiji način –  “Girls Vs Cars”.