Audicija za vozača The Grand Toura niže katastrofu za katastrofom!

Jeremy Clarkson, Richard Hammond, i James May jednostavno nemaju sreće u potrazi za svojim novim testnim vozačem.

“The American” iliti Mike Skinner, više nije dio The Grand Tour-a, a kako se koncept emisije vrti oko automobila (netko bi iste trebao i voziti). On srećom po veliku trojku nije nezamjenjiv, no ispada da je traženje njegove traženje zamjene daleko teži posao no što se itko od njih mogao nadati. Već nekoliko dana traje audicija za vozača koji bi bio adekvatna zamjena, no konstantno se nižu neuspjesi u potrazi za pravom osobom. Audiciju vrlo zahtjevne trojke nije prošao ni slavni Mark Webber, jer jednostavno nije mogao natjerati automobil da ide dovoljno brzo za njihove potrebe.

Proteklih dana traženje testnog vozača doista zadaje mnoge glavobolje, a koliko vidimo i poprilično ih lupa po džepu, jer su u toj potrazi na audicijama uspjeli izgubili čak 3 automobila (za sada).

Drugi kandidati nisu imali toliko problema s gasom, koliko su imali s otpuštanjem starih navika, pa je tako Hammondov kandidat (kaskader), uspio slupati čak dva Renaulta. Ne znamo tko je tu ispao luđi, on ili Hammond koji mu je pružio još jednu priliku da se dokaže. No da bi cijela priča bila još tragikomičnija, u izbor kandidata se upleo i May koji je iz nekog svog razloga pomislio kako bi “bivši” kradljivac automobila bio njihov idealan novi vozač pošto je više no očito da zna voziti aute i to brzo (kako ga ne bi uhvatili). Ispostavilo se da i on ima problema sa otpuštanjem starih navika, te su tako ostali i bez BMW-a.

S obzirom na to kako se odvija audicija, palo nam je na pamet par domaćih kandidata koji bi također mogli konkurirati za The Grand Tour vozača, pa dajte glas svom favoritu, a u komentare na našim službenim Facebook stranicama ostavite svoj prijedlog koga smatrate da bi trebao preuzeti tu ulogu (bez obzira na ovu našu listu).