Najčitaniji auto portal u hrvatskoj - 300.000 čitatelja mjesečno

POWERED BY 1KLIK.HR

G-power ima poklon za vas

Već  smo prije pisali o fantastičnim uradcima G-Power ekipe. Sada ponovo donosimo priču o tuning paketu ovog genijalnog tunera prvenstveno namijenjenom  BMW M3 modelima.

G-power nas ponovno oduševljava

 Tko ne bi poželio imati BMW koji razvija više konjskih snaga od, već legendarnog, Lamborghini Huracana? E pa legendarni tuner G-power razvio je paket koji vaš BMW M3 može učiniti nekoliko puta snažnijim no što je sada. Mnoge će razveseliti i činjenica da ovaj paket opreme ne utječe ni na koji način na životni vijek motora. Međutim, dobrim vijestima nije kraj. Naime, ovaj paket se može ugraditi na bilo koju verziju M3 modela, barem tako kažu iz G-powera.

Osnovni paket opreme koju je pripremio G-power, nudi motor koji razvija 513 konjskih snaga pri 500 Nm što je povećanje za 100 u odnosu na osnovni model. G-power još nije otkrio detaljnije informacije o ovom paketu i o konkretnoj brojci koja se tiče ubrzanja ali je za pretpostaviti kako je očaravajuća. Ako ste zainteresirani za ovaj paket morat ćete izdvojiti 6.000 eura.

 Za 1.000 eura više G-power vam nudi 542 konjske snage pri 525 Nm okretnog momenta. Za   8.000 eura dobivate 592 konjske snage pri 570 Nm okretnog momenta, a najskuplja inačica će vas stajati 9.000 eura i razvija 621 konjskih snaga. Rekli bi za svakog ponešto.

G-power nudi za svakoga ponešto