Piše 12.02.2018

Policija apelira na vozače i pješake: Zbog posjeta Vučića posebna regulacija prometa u Zagrebu

Iz PU Zagrebačke upozorili su građane na moguće prometne gužve u ponedjeljak i utorak zbog posjeta predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Službeni posjet predsjednika Srbije (Aleksandar Vučić) Republici Hrvatskoj donio nam je između ostaloga i posebnu regulaciju prometa na području Zagreba i Velike Gorice.
Službeni posjet predsjednika Srbije (Aleksandar Vučić) Republici Hrvatskoj donio nam je između ostaloga i posebnu regulaciju prometa na području Zagreba i Velike Gorice.

Policija je poslala priopćenje vezano uz današnji posjet srpskog predsjednika Aleksandra Vučića. Upozorili su građane da postoji mogućnost otežanog prometovanja i kretanja tijekom 12. i 13. veljače 2018. godine, posebno u zonama gdje će se održavati službeni sastanci, a u kojima će se provoditi posebne mjere osiguranja.

“Zbog provođenja mjera sigurnosti, u vrijeme posjeta, uspostavit će se posebna regulacija prometa na području Zagreba i Velike Gorice zbog čega postoji mogućnost da će se promet u pojedinim dijelovima gradova otežano odvijati”, ističe se u priopćenju zagrebačke policije.  Policija također poziva vozače i pješakena građane vozače, kao i pješake, na poštivanje postavljene prometne signalizacije te poštivanje zapovijedi i uputa policijskih službenika na terenu. Policija će nastojati provesti mjere osiguranja uz minimalno ometanje građana u obavljanju njihovih dnevnih obveza.”

Rute kojima bi se Aleksandar Vučić i njegova delegacija mogli kretati na putu prema Kolindinom uredu možete pogledati ovdje, pa sukladno s tim pravcem očekujte i gužve u tim dijelovima grada.

Od službenih obaveza Vučić danas još ima na rasporedu s početkom u 16:45 susret s mladima u Mitropoliji zagrebačko-ljubljanskoj, a za sutra znamo da predsjednik Republike Srbije ima u planu posjetu općine Gvozd, naselje Vrginmost te nazočiti skupštini Srpskog narodnog vijeća u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, pa očekujemo gužve i na tom potezu.