Upoznajte Malorie Woods – najzgodniju mehaničarku na Instagramu!

Volite li automobile, tuning vam je u krvi, imate li imalo interesa za žene, te nekim razlogom još niste nabasali na Malorie Woods očito je da su vam društvene mreže stran pojam!

Ova plavokosa ljepotica je internet heroina auto-entuzijasta i njezine profile prati horda fanova. Njezin Instagram profil ima više od 36.400 pratitelja, dok je na Facebooku prati preko 51.000 ljudi. Ako ste mislili da se radi samo o još jednoj manekenki koja samo voli pozirati kako bi zaradila pokoji “like”, onda ste se gadno prevarili – njezina prava ljubav su automobili i utrke!

Getting these PAC Racing Springs in. Just need a retune for more boost from Sai Li and Dynospeed Racing and my heavy street car should be in the 8s😬

Posted by Malorie Woods on 4. Oktobar 2017

Sit tight, I’ll mount your manly tires dude.

Posted by Malorie Woods on 5. August 2017

TGIF🔧👊🏼

Posted by Malorie Woods on 15. Septembar 2017

Malorie Woods ne privlači pažnju svojih fanova isključivo svojom ljepotom, već svojim rukama što dokazuju i brojke na slikama gdje radi na svom automobilu. Naime Malorie je ponosna vlasnica modificiranog twin turbo Mustanga GT kabrio s preko 1000 konja, a većinu modifikacija na automobilu je napravila sama! Ona ne samo da voli boraviti u garaži, već obožava brzinu, te se natječe u utrkama ubrzanja, a vrijeme koje pokušava postići s Mustangom iznosi impresivnih 8 sekundi na 1/4 milje.

Posted by Malorie Woods on 7. Oktobar 2017

Ako ste pomislili da je ovo žena vašeg života i da imate šansu, pa šansa postoji (koliko god ona bila mala) jer Malorie je slobodna – barem kako kaže njezin status veze na Facebook profilu. Jedini problem je što se njezina garaža nalazi u Cordovi, no kako prava ljubav ne poznaje granice što je to za vas? Možda se i isplati otputovati do Tennesseea ako imate 8000 kuna za let, ako ne uvijek vam ostaje ona opcija da budete njezin vjerni fan na društvenim mrežama. No prije bilo kakvog uleta, imajte na umu kakve muškarce voli…