VIDEO: Živčani vozač prvo izgubio živce, a onda sam sebe skoro pregazio

Vjerojatno jedino gora stvar u prometu od one kad vas netko pregazi, je da pregazite sami sebe – da očito se i to može dogoditi!

Ovakve blic objave, uvijek volimo započinjati sa starom narodnom mudrošću – glupost je neuništiva. Sjećate li se onog bizarnog videa gdje su cure s trajekta promatrale i smijale se automobilu koji je otklizao s palube i upao u more, a tek nakon par trenutaka shvatile da je to zapravo njihov automobil (vrlo glupo zar ne). E pa ako ste mislili da ne može gluplje od toga, vjerujte nam – može!

Dok se u slučaju Chloe Swift (djevojke s trajekta) radilo o ne podignutoj ručnoj kočnici, ovdje se radi o nečemu sličnome, jer dotični nervozni korpulentniji gospodin prilikom izlaska iz svog automobila nije automatski mjenjač stavio u P poziciju (parking), a kamoli koristio ručnu kočnicu.  Naime u potrazi za parkirnim mjestom napravio je prvu grešku i nije ostale sudionike obavijestio o svojoj nakani (da želi parkirati, a prvenstveno da zaustavlja svoje vozilo), za što je trebao upaliti pokazivače smjera. Ne znajući njegove namjere vozač koji je sve ovo i snimio se automatizmom primaknuo prema bijeloj Hondi te smanjio dotičnom gospodinu manevarski prostor za parkiranje što ga je vidno razljutilo i izbacilo iz takta. U takvom stanju napravio je još veću pogrešku od one prve, te izašao iz vozila raspraviti se s vozačem iza sebe bez da se osigurao da vozilo ostane na istom mjestu (P), te ga je momentalno dostigla “instant karma”, a vlastiti auto oborio na cestu i umalo pregazio. Srećom njemu nije ništa, i prošao je bez ozljeda, što se ne bi moglo reći i za branike dotičnih vozila, jer su se u tom preglupom događaju uspjeli sudariti.