VIDEO: Rasplesane Alfa Romeo Giulia i Stelvio osvojili zaleđeni plesni podij

Alfa Romeo Giulia i Alfa Romeo Stelvio kao “rasplesani” partneri, kojima bi odmah uručili Oscara.

Glavni akteri zbog koje će te zavoljeti reklame Alfa Romeo Giulia & Alfa Romeo Stelvio

Alfu Romeo ili volite ili ne volite, nema između. Kad su u pitanju automobili ove talijanske marke, rasprave su uvijek žestoke. Alfistima je svetinja, a neki će držati svoju stranu priče kako Alfa Romeo nikad neće biti uspješan kao konkurencija. Bilo kako bilo, Alfa Romeo je definitivno ostavio (a i dalje se trudi) ostaviti pečat u svijetu automobila. Svojim dizajnom ne može nikoga ostaviti bez emocija, pa čak i one s najhladnijim pogledima na njegovu postojanost. Trenutno se Alfa Romeo može hvaliti s relativno malom ponudom modela, ali Giulia i Stelvio su ona vrsta automobila pored kojih nema mjesta za druge izbore. Alfa Romeo Giulia je prihvaćena u svijetu širokih ruku, a Stelvio hvale na sve strane kako je jedan od najboljih SUV modela na tržištu.
Kad je u pitanju marketing, Alfa Romeo je vrlo kreativna u svojim promotivnim materijalima pa su reklame za njihove modele prožete uglavnom definicijama strasti, ljubavi i emocija. Inspiracije nikad ne fali, a zavodljivi dizajn koji nude Giulia i Stelvio poslužili su da Alfa Romeo USA napravi stvarno jednu od najboljih reklama koju smo vidjeli u zadnjih nekoliko godina. U reklami su tako dotična dva modela zaplesala na ledu, a nama je akrobatsko klizanje postalo nikad zanimljivije.

Barem da ovo gledamo svakih pol sata umjesto dosadnih reklama za posuđe.

Reklami je glazbena podloga poznata pjesma “Wicked Game”, a u ovoj obrađenoj verziji zaista ubrzava otkucaje srca dok oči prate pokrete crvenih Alfi koje izgledaju usklađenije nego Patrick Swayze i Jennifer Grey u “Prljavom plesu”. Glavni razlog ovog “plesa” automobila je moć i sposobnost Alfinog Q4 pogona na sva četiri kotača. Tako je izvrsno prikazana upravljivost i doza sigurnosti na zaleđenim površinama koje ovaj pogon pruža skupljajući brojne informacije tijekom vožnje. Pogon je napravljen tako da se u normalnim uvjetima može prebaciti na stražnje kotače, a kad su smrznuti uvjeti aktivira se onaj pogon koji jamči najbolje upravljanje. Kao i dizajn, jednostavno čista umjetnost tehnologije.
Amerikanci su prošlog mjeseca kupili 1440 modela Alfe Romeo, a to je ujedno najbolji rezultat u periodu jednog mjeseca na tom tržištu. Oni koji nisu kupili, neka ne preskaču ovu reklamu ako se žele potajno zaljubiti u Alfu Romeo. Kako stihovi kažu: “I’d never dreamed that I’d meet somebody like you...”

Za sve one koje se ne mogu nadiviti ovakvim kadrovima, donosimo vam još par minuta s BTS, pa pogledajte kako se snimala ova reklama:

And now for something completely differ… same (ali 5 godina starije):