VIDEO: Kad se vlasnik dočepa drznika koji mu je skakao po automobilu…

Skočiti na nečiji automobil, i pretrčati preko njega zaista je čin najveće drskosti, bez obzira o kojem se tu autu radilo, no kada je riječ o prekrasnom i pola milijuna dolara vrijednoj jurilici – Lamborghini Aventador SV, onda je to ravno zločinu! Srećom ubrzo ga je snašla – “Instant Karma”.

Ima Boga - Instant Karma...
Ima Boga – Instant Karma…

Prije par dana u Kaliforniji se upravo odigrao takav scenarij totalnog nepoštivanja tuđe imovine. Na žalost iz samog videa se ne može zaključiti što je prethodilo ovom događanju, no jasno se vidi kako mladić iz nama nepoznatih razloga skače na Aventador, i trči preko njega, dok ga vlasnik neuspješno pokušava uhvatiti.

Ako ste pomislili kako od takve drskosti nema dalje, prevarili ste se, dotični drznik se usudio okušati svoju sreću još jednom! No u nakani da ovog puta skoči na Aventador s njegove stražnje strane, vlasnik super-automobila ga je zgrabio i spriječio u tome.

Tko visoko skače, nisko pada...
Tko visoko skače, nisko pada…

Upravo u ovom trenutku se priče za američko i balkansko tržište počinju drastično razilaziti. Na ovu našu ćemo se poslije malo vratiti, no u ovoj originalnoj (ali blažoj) verziji vlasnik ruši mladića na pod, i viče na njega i prijeti mu, no kako se mladić unatoč cijeloj situaciji ustao i zakoračio prema ljutitom vlasniku, on ga je refleksno lupio. U tom trenutku ne može se baš najjasnije vidjeti što se točno dogodilo, no očito je udarac bio “lucky punch”, koji je nokautirao mladog drznika.

Što je tražio, to je i dobio – pogledajte kompletan video:

Sjećate li se da smo spomenuli i onu balkansku verziju ove priče? Za nju ćemo trebati vašu malu pomoć, pa nam ostavite u komentar odgovor na sljedeće pitanje: Da netko ovako postupi s vašim automobilom, i uhvatite ga – kako bi vi postupili?