Upute za sastavljanje automobila kao iz F&F serijala

Uskoro u kina je došao osmi nastavak popularne franšize Brzih i žestoki i ako ste skroz u tome, evo budget rješenja kako da se osjećate kao Dominic Toretto.

Otpisana Corvetta C4 pretvorena je...
Otpisana Corvetta C4 pretvorena je…

Prvo, potreban vam je aparat za šišanje. Ili ipak ne. Ne mislimo na rješenje u smislu vizualnog izgleda poznatog ćelavca, već na to da bi vam neki stari, sportski automobil za jeftine novce mogao pružiti barem mali osjećaj brzine i adrenalina iz spomenutog serijala. Ekipi iz Mighty Car Modsa cilj je bio složiti automobil koji bio komotno mogao stajati kraj drugih modela iz najnovijeg nastavka. Ali, za razliku od stvarnosti, imali su mali proračun i samo nekoliko sati da njihovu oronulu Corvettu C4 pretvore u filmskog heroja.

Svijet filmskih automobila je puno drugačiji od sređivanja na vlastiti način u svojoj garaži. Bitno im je samo da izgledaju moćno na kameri, a pola stvari na njima je obična varka. Sjetite se samo onih velikih superpunjača preko poklopca motora. O jeftinoj boji da i ne govorimo. Sve se uglavnom vrti oko puno bijesnih zvukova i spaljivanja guma na spektakularan način. MCM su dokazali da malo truda i dobre ideje bez problema naprave automobil kojeg će ekipa iz Brzih i žestokih sigurno uzeti na snimanje. Ako ne to, barem mogu film pretvoriti u svoju stvarnost i paliti gume u svom “Dominic Corvetto” stroju.

... u ovo.
…za malo vremena (s malo novaca) u ovo. I izgleda odlično!

Oglasnik u ruke i u potragu za rabljenom Corvettom. Ne mislite valjda doći na premijeru filma u bilo kakvom automobilu?!