Snježna Kraljica na “naš” način – Automobilima po skijaškoj stazi!

Vjerojatno nema osobe koja nije upoznata s trenutnim zbivanjima na zagrebačkom “skijalištu” na Sljemenu, počeo je Svjetski skijaški kup – Snježna kraljica!

Op op op op...
Op op op op…

Snow Queen Trophy – Snježna kraljica, utrka FIS svjetskog skijaškog kupa za žene je počela danas, dok će 1. vožnja muške slalomske utrke početi sutra 12:45 sati. Sve je to super i krasno, vjerojatno ćete kao i mi s nestrpljenjem pratiti slalom (muški zbog Filipa Zubčića, ženski zbog Leone Popović, Ide Štimac), no vjerojatno se pitate kakve veze ovaj portal imama sa skijanjem, i zašto pišemo sada o tome!?

Audi & FIS Ski World Cup
Audi & FIS Ski World Cup

Vrlo jednostavno, ako je Audi kao sponzor svjetskog skijaškog kupa našao poveznicu, onda smo i mi u stanju nešto smisliti. Za početak moramo spomenuti kako je Audi potvrdio svoje sponzorstvo u svjetskom skijaškom kupu sve do 2021/22, pa će itekako biti još prilika za detaljnije ulaženje u tu temu, a za sada samo nekoliko zabavnih video klipova koji su nam bili prva asocijacian na Snježnu Kraljicu i Audi. Kako je Snježna Kraljica noćna slalom utrka, provjerili smo kako se Quattro pogon nosi sa skijaškom stazom u noćnim uvjetima (ne, Ivica Kostelić nije za volanom, on stazu na Sljemenu provjerava na skijama).

Očito da ljubav Audija sa skijaškim stazama traje već dulje vrijeme, pa smo naišli na jedan turbo Audi 200 koji vozi slalom:

No da ne bi sad ovo sve ispalo kao jedan neozbiljni PR tekst i reklama za glavnog sponzora svjetskog skijaškog kupa, odmičemo se od Audija, jer smo pronašli rijetko viđenu zvijer, koja je ostavila svoje tragove u snijegu. Radi se o Godzilli, prerušenu u divljeg Jetija koji je došao napraviti reda među skijašima. Ovo su scene kakve bi rado voljeli vidjeti uživo, možda ne na Sljemenu, ali vjerujemo kako bi ovakvi prizori okupili nešto više ljudi no što je to u ovom trenutku na Snježnoj Kraljici jer je očito da ipak “svi (ni)su gore”, otkako ne voze Kostelići.