VIDEO: Ken Block CLIMBKHANA: Pikes Peak je upravo izašao!

Iako smo Ken Blocka nedavno gledali u nešto drugačijem okruženju od uobičajenog – Terrakhana, i pomislili kako je to nešto najluđe od njega, upravo je objavljen još jedan drifterski video koji će sigurno postati viralan – CLIMBKHANA: Pikes Peak!

Ken Block umalo izletio na zavoju, nestrpljivo iščekujemo video sa snimanja - možda doznamo što se to dogodilo...
Ken Block umalo izletio na zavoju, nestrpljivo iščekujemo video sa snimanja – možda doznamo što se to dogodilo…

Ime i uspon Pikes Peak svima je već jako dobro poznato, no vjerojatno vam se i samo ime Climbkhana negdje vrti u glavi kao da ste to već čuli ili vidjeli… Moguće da je to zato što smo još prošle godine objavili brutalan video koji je najavljivao ovaj cijeli projekt. Dakle možemo vidjeti kako se poznati majstor krivina, paljenja guma i oktanskih vratolomija savladava 20 kilometara dugu stazu kroz 156 zavoja u Monstruoznom stroju, 1400 konja upregnutih u svrhu promocije naravno – Toyo Proxies R888R guma.

No ovo nije jedini teaser “Tire Slayer-a” koji je na tren otkrio što se može očekivati u Climbhkani, već slika koja se pojavila kao dokaz da zavoji Pikes Peaka nisu mačji kašalj ni za ovako utreniranog Ken Blocka. Naime na istom zavoju na kojem je prije par godina izletio Jeremy Foley u Mitsubishi Evolutionu 8, Ken Block je izletio s polovinom automobila no srećom (i vozačkim utječem) se uspio zadržati u zavoju jer bi u protivnom završio istom sudbinom.

Video je konačno nakon dugih godinu dana izašao, a mi jedva čekamo i BTS (video sa snimanja, koji će biti objavljen za cca dva tjedna), a sada pripremite kokice i u miru pogledajte najnoviji video – Ken Block CLIMBKHANA zahvaljujući sponzorima: MonsterEnergy i ToyoTires.

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU SA SNIMANJA CLIMBKHANA – PIKES PEAK