Auto vam prokišnjava ovih dana, nema problema imamo ideju za vas!

Svako zlo za neko dobro, ako ne možete spriječiti da voda uđe u auto, spriječite joj da izađe van!

Nije voda do grla, ali netko bi ovu situaciju doslovno tako shvatio...
Nije voda do grla, ali netko bi ovu situaciju doslovno tako shvatio…

Proteklih dana kiša nije znala stati, a vlasnici starijih kabrioleta su se možda susreli s problemom curenja vode u njihove drage im limene ljubimce. To zna biti nešto veći i skupi problem, pa se uvijek preporučuje redovito održavanje svih brtva, guma, i platnenog krova kako bi auto ostao “suh ko barut”. No ako niste te sreće i dočekao vas je auto pun vode, i sad liči na pokretni akvarij bar ste na pola puta do ostvarenja novog projekta – Pokretna vruća kupelj!

Kakva vruća kupelj, jacuzzi, i voda u autu, kakve su to gluposti, i o čemu mi to trabunjamo pitate se… e pa o ničem drugom nego o posljednjem projektu dragog nam Youtubera Colin Furze-a, i to sve po naruđbi velike sveznalice – Googlea.

Recept je “vrlo jednostavan” i ide ovako nekako: nabavite dobri stari kabriolet npr. BMW E30, rastavite ga do zadnjeg detalja, zavarite spojeve, zabrtvite sve što se može, ugradite mnogo jače opruge, napunite ga vodom i provjerite da li i gdje curi voda, ponovite postupak dok ne postane nepropustan, ugradite cijevi za odvodnju vode, ubacite grijače vode i to bi bilo otprilike to. Naravno Colin ne bi bio Colin da je tu stao, pa se tako odlučio na to sve u prtljažnik ugraditi roštilj, dodati puhalice za pravi jacuzzi ekekt, a kompletan automobil presvući u umjetnu travu.

Da kao što vidite, ovoj prići nije kraj, auto je vozan, ne pušta vodu, grije vodu, Mjehurići i pjena je posvuda, a grill radi samo tako, u ostalom pogledajte sami:

Sjećate se Googlea s početka priče? Sigurno vas zanima kako izgleda njihova reklama zbog koje su u početku i angažirali Colina da napravi ovaj čudnovati BMW E30, a to možete pogledati na idućoj stranici.