5 načina kako provesti Valentinovo – vodič za pravog auto-entuzijasta!

Valentinovo! Imate već dobro osmišljen plan kako ćete razveseliti one do kojih vam je stalo. Praznik za budale ili spomendan za one najvjernije, prosudite sami, no za one “usamljena srca” nudimo 5 načina kako provesti Valentinovo!

Status veze - čvrste veze s prebivalištem u garaži...
Status veze – čvrste veze s prebivalištem u garaži…

Valentinovo je spomendan koji se unatoč dogmatskim i heretičkim pravcima do danas zadržao kao tradicionalno i materijalističko mjerilo zaljubljenih, dan koji slavimo kada 364 dana nemamo vremena svojim dragim ljudima pokazati koliko nam je do njih stalo, pa ćemo 14. veljače odvojit’ žito od kukulja i shvatit da nam je upravo taj izmišljeni datum ukazao na svu draž primitivnog.

Prošle godine zaželjeli smo nešto malko drugačije, no ovdje ćemo ipak, empatijom potaknuti, odvojiti trenutak za naše zaljubljenike u tapicirane naslonjače, kromirane ispuhe, kitane štosdenfere, božićne lampice ugrađene u svaki mogući kutak na suncu otopljene plastike, tač-skrin 82 cm koji remeti mir lučkoj kapetaniji jer brod ne vidi svetionik, no i “single guys” zaslužuju pažnju, a video u nastavku posvećen je samo njima.

Samo opušteno i glavu gore, limeni je ljubimac na kraju jeftinija varijanta…

SAVJETI:

1. Rezervirajte stol u nekom od lokalnih restača, uvjereni smo kako će stol u kutu biti dovoljan za “vas dvoje”, jedino što ćete morati objasniti da je vaš komad dobio malč’ce kila u zadnje vrijeme pa neka vam stol pripreme u kutu parkinga, vi ćete već znati kako se ugrijati.

2. Ako ne prođe restoran, uvijek možete napraviti večeru, nahraniti svoju limenu odabranicu i uz pokoju istrošenu svjećicu otvorit bocu vina, dobro se zavaljat uz fini sentiš i zajedno mamurni dočekat jutro. Kome ljepše.. hh

3. Korak dalje u vezi mogao bi dovesti do potpunog emotivnog kaosa, a u trenucima navale oksitocina, romantičan zajednički tuš minivošem jedina je opcija koja će maksimalno ugrijati ionako nabrijanu atmosferu.., Jasno, ako nije na fejsu, nije se dogodilo.

4. Gradska klizališta polako odlaze u spremišta, no poneko jezerce u višim predjelima moglo bi biti garancija za pamćenje. Valentinovo je upravo dosegnulo level pro, vi klizaljke, tunirana Vectra pod ručnom i ljubav je na selu.

5. Posljednji savjet, ali nimalo nevažan,.. Poklon! Odvojite nešto sitno za vašu ljubav, nove gume ili samo filtar za zrak biti će dovoljno da vaš odnos neometano izdrži do sljedećeg servisa.