Mansory uništ… preradio Bentaygu i druge automobile

Zanimljivi. Drugačiji. Otkačeni. Sve su to riječi koje bih mogao iskoristiti kada bih želio biti iznimno korektan prema tuning kući Mansory i time zapravo prikriti kakvo mišljenje stvarno imam o njihovim uracima. A to je da su nakaradni. Sorry!

Bentley Bentayga
Bentley Bentayga

Ipak, u želji da automobilsku industriju u što većoj mjeri pokušam sagledati s vedrije strane, prihvaćajući činjenicu da ipak netko negdje obožava njihov rad i samim time njihov biznis kreiran oko modificiranja luksuznih sportskih automobila održava na životu, tu prestajem s kritikama ili izražavanjem mišljenja. Možda i među vama postoji netko tko zapravo misli da nije to sve tako loše i time potvrđuje činjenicu da nas automobilista ima uistinu svakakvih.

Tuning kuća s polarizirajućim projektima iznijela je cijelu paletu novih proizvoda pa ih donosimo sve na jednome mjestu kao sjajnu priliku da se zgražamo/divimo nad njima, ovisno o vašem ukusu.

Prva postaja, Bentley Bentayga. Superluksuzan, superbrz i superduperskup kvazi-terenac iz Bentleyja već je u tvorničkom izdanju uspio privući brojne ljude s one strane financijskih barijera koji su odlučili odbaciti Range Rovere u potrazi za nečim… više. Čak i uz bezobrazno visoku cijenu i upitan izgled teško ih je kriviti budući da Bentayga usprkos mišljenju velikog broja kritičara svakako dolazi i sa svojim prednostima kao što su nevjerojatne performanse za takav tip vozila u kombinaciji sa savršenom izoliranošću od vanjskog svijeta i kvalitetom koju leteći B na prednjici podrazumijeva.