Registraciju vozila možete produžiti bilo gdje u Hrvatskoj!

Istek registracije automobila je znao predstavljati problem ako niste bili u svojem mjestu stanovanja, no od 1. 1. 2018. moći ćete produžiti registraciju bez obzira na kojem mjestu u Hrvatskoj se nalazite.

Nove registarske tablice
Registracijske pločice sa svojim prebivalištem možete dobiti bilo gdje u Hrvatskoj

Tehnički pregled se mogao obaviti gdje želite, ali niste mogli i registrirati vozilo zato što se popunjena vozačka dozvola morala ovjeriti u policijskoj upravi kojoj ste spadali po adresi prebivališta. Sad će se uz tehnički pregled i registracija moći obaviti u bilo kojoj stanici za tehnički pregled u Hrvatskoj. Ovo će nam uvelike olakšati život ako nam registracija istekne tijekom godišnjeg odmora ili bilo kojeg drugog perioda u kojem se nalazimo na svom prebivalištu te spriječiti nepotrebne troškove.

Zar ovo nije bilo dovoljno?
Više nije bitno u kojoj stanici za tehnički pregled registrirate vozilo!

Također je moguće registrirati i novi automobil u mjestu u kojem se ne nalazi vaše prebivalište i dobiti registracijske pločice s oznakom registracijskog područja vašeg prebivališta. Da biste to uspjeli potrebno se najaviti nekoliko dana ranije u stanici za tehnički pregled u kojoj želite registrirati automobil kako bi naručili registracijske pločice s odgovarajućom oznakom. Lijepo je vidjeti i neke pozitivne vijesti…