Dokumentarac u režiji Porschea koji morate pogledati!

Ljubitelji lika i djela Porschea pozor – javnosti je predstavljen dokumentarni film o Porscheu i njegovom pogledu na auto industriju!

Porsche predstavlja svoj dokumentarac

Ako ste ljubitelj dokumentarnih filmova, a k tome i auto-entuzijast, Porsche ima nešto za vas. Naime, potaknut sve kreativnijim načinima predstavljanja i oglašavanja, a koji često uključuju produkciju raznoraznih video uradaka, Porsche je ponovno odlučio ugodno iznenaditi sve. Imena, Porsche: Decades od disruption, dokumentarac govori o povijesnom razvoju tvrtke i o inovacijama koje su promijenile svijet automobila, a koje su sve redom bile rezultat napora inženjera iz Porschea. Zaista vrijedi izdvojiti pola sata vremena i uroniti u fantastičan svijet genijalaca koji su obilježili tržište sportskih ali i luksuznih automobila.

Dokumentarac predstavlja povijest Porschea

Za sve one koji nemaju živaca i vremena nekoliko riječi o temi dokumentarca. Cijela priča započinje prkosom i pokušajem stvaranja automobila koji će svojim izgledom, ali i performansama, biti sasvim nešto suprotno ondašnjim trendovima. Potaknut ponovnim rastom auto industrije nakon godina pada i propadanja, Ferdinand Porsche, vođen svojom vizijom i željom, tržištu predstavlja kultni Porsche 356, a kasnije i 550 Spyder. Predstavljanjem ovog dvojca započinje vladavina luksuza, elegancije i ludih performansi.

Dokumentarac je odličan prikaz razvoja i promjene u filozofiji auto industrije jer obuhvaća same začetke oktanskih ljepotica pa sve do razuzdanih predatora od kojih je zadnji predstavljen na sajmu u Ženevi. Posebno je zanimljivo vidjeti način na koji je tržište prihvaćalo ovakve modele, odnosno načine na koji se stvarao kult Porschea kao jednog od vodećih proizvođača automobila.