Aston Martin AM37, ljetna jurilica s 1040 konja!

Volite more i valove? Želite dobru i sigurnu brodicu koja će vam služiti ostatak života, ali i pokazati da ste iskusan galeb s dozom luksuza i seksepila za kojim će sve žene poludjeti? Upoznajte novi AM37, Aston Martinov drveni brod od čak 1040 konja!

Aston Martin AM37
Aston Martin AM37

Dizajniran za najekskluzivnije luke, samo za najbogatije ljude na planetu koji cijene vrhunsku ručnu izradu i najkvalitetnije materijale na planetu, ovaj predivan i moćan brod proizvodi studio Quintessence Yachts. U kombinaciji najboljeg iz svijeta automobilizma i brzina, te luksuza i ljepote, kombinacijom najskupljih elemenata ovo čudo osvojit će srca mnogih bogataša diljem planeta sa svojom unutrašnjošću koja je do sad neviđena u svijetu nautike.

Aston Martin AM37
Aston Martin AM37

Naravno, ova moćna brodica dolazi s frižiderom, aparatom za kavu, klimatizacijom, koktel barom i podvodnim svjetlima. Samo najmodernija tehnologija je pronašla svoj dom u novom AM37 Astonu, poput touchscreen komandi, linkom na internet i aplikacijom koja će vaš brod otključati i zagrijati dok mu se vi približavate u luci. Što se tiče motora, čak dva V12 turbo benzinska motora od 520 konja svaki će se ugrađivati kao najskuplja i najmoćnija opcija koja omogućava brzinu od 52 čvora. Ne brinite, postoji i eco verzija od dva turbo dizelska motora od samo 370 konja, u svakom jel.

Aston Martin AM37
Aston Martin AM37

Jeste se zaljubili? Vrijeme je za šparanje! Saznajte više o ovom predivnom brodu na stranicama quintessenceyachts.com