VIDEO: Pogledajte najavu za Pixarov animirani hit – Auti 3

Deset godina nakon svog prvog pojavljivanja na stazi (a i velikim platnima), Lightning McQueen se ponovno utrkuje – no ne za dugo…

cars-3

Munjeviti Jurić iliti Lightning McQueen kako se zove u originalu, nakon što je u drugom nastavku velikog crtanog hita bio na proputovanju po svijetu utrkujući se u 5 različitih zemalja nakon šest godina ponovo dolazi na velike ekrane (16. lipanj 2017. za SAD.), te bi sudeći po ovom traileru mogao postići uspjeh kakav je imao prvijenac animiranog hita „Auti“. Naime drugi nastavak se baš i nije proslavio, no ušao je u povijest, ali kao prvi Pixarov film koji nije dobio nominaciju za Oscara.

Cruz Ramirez
Cruz Ramirez i Lightning McQueen

U samoj najavi za treći nastavak crtanog filma “Auti 3″, “Munjeviti” je brzinom munje ispao iz igre zbog puno mjađih, bržih i boljih automobila, te doživio tešku nesreću. Kako bi se vratio na stazu, bit će mu potrebna sva pomoć njegovog najnovijeg prijatelja Cruz Ramirez-a (na gornjoj slici žuti auto), no naravno tu su i neki stari već nam dobro poznati likovi.

Brian Fee, koji je zaslužan za priču prva dva filma, napisao je i ovaj nastavak. U originalnoj verziji će glas Juriću ponovno posuditi Owen Wilson.